On täällä tehty ristipistojakin tilkkuilun ohella, mutta en ole voinut laittaa kuvaa ennen kuin nyt vasta. Osallistuin Yahoon Stitched Mailart -ryhmän syyskuun vaihtoon, jonka aiheena oli Joulu (Christmas in September). Tämä oli ensimmäinen kirjekuori, jonka lähetin Italiasta ja kyllä jännitti meneekö perille. Viikko siihen meni, mutta kuori pääsi onnellisesti uuteen kotiinsa Debbielle Englantiin.

Sulkemista varten ompelin kuoren yläreunan sisäpuolelle takiaisteipin. Kun olin kursinut kuoren kokoon ja valmis viemään sen postiin, huomasin että oma nimeni ja osoitteeni oli jäänyt pistelemättä. Onneksi sentään sisäpuolen viestiin älysin laittaa nimeni!

***

I have done stitching besides quilting but couldn't publish a picture of it earlier. I took part in Yahoo's Stitched Mailart group's September exchange, the theme was Christmas in September. This was the first envelope I mailed from Italy and I was very worried. It took a week for the envelope to travel to England to Debbie.

I used velcro to close the envelope. After I had sawn the envelope together and was ready to go to the post office I realised I had forgotten to stitch my name and address on it. Fortunately I signed my name on the card I put inside!

Tässä kuoren etupuoli.
1931261.jpg
Front of the envelope.

Taakse pistelin hyvän joulun toivotukset englanniksi, suomeksi ja italiaksi ja ompelin kolme pientä kilisevää kulkusta.
1931271.jpg
On the back side I stitched Merry Christmas in English, in Finnish and in Italian and added three little jingling bells.