Ennen seuraavaan työhön tarttumista päätin kerätä kaikki erinäisiin laatikoihin ja kaappiin kertyneet kankaat, ristipistomallit ja -pakkaukset. Ja voi hyvänen aika, niitähän oli enemmän kuin muistinkaan! Olisikohan aika lopultakin tarttua toimeen eikä vain hamstrata lisää? Mutta kun maailma on täynnä ihanaakin ihanampia ristipistomalleja... Kuka niitä voi vastustaa?

***

Before starting my next project I decided to gather all my various fabrics, charts and kits which were scattered in different places. And oh my, there were more of them than I remembered! I wonder if I should start stitching these instead of buying more? But the world is full of the most beautiful stitching patterns... Who can resist them?

Vasemmassa yläkulmassa eavenweavit, vihreää, valkoista ja tumman sinistä. Niiden vieressä kaikki pellavakankaat. Mitä ilmeisimmin pidän luonnonvärisestä pellavasta, sitä oli kertynyt aika paljon! Alarivissä aidakankaat ja -nauhat.
1952304.jpg
On the top left corner all eavenweaves, green, white and dark blue. Next to them all my linen. Looks like natural linen is my favourite, there is quite a lot of it! Below aida fabrics and bands.

Tässä jokunen ristipistomalli, lähes kaikki tekemättömiä.
1952317.jpg
Few charts, most of them not done.

Pakkauksia. Näistä olen tehnyt ylhäällä oikealla olevan neulavihkon ja oikealla alhaalla olevan pienen talon.
1952325.jpg
Kits. I have stitched the needlebook on the top right corner and the little house on below right.

Poika tuli katsomaan mitä äiti puuhaa ja kysyi miten ihmeessä näitä on niin paljon. Siihen kysymykseen ei oikein ollut vastausta.
1952347.jpg
My son came to see what I was doing and asked why I have so many of them. Impossible to explain unless you are stitcher youself.