Jestas, syyskuussa jo mennään eikä blogiin ole tämän vuoden puolella ilmestynyt yhtään postausta. Ristipistoja ja muitakin käsitöitä olen toki tehnyt pitkin vuotta, mutta kuvat ovat hautautuneet jonnekin tietokoneen uumeniin muiden kuvien sekaan. Pitäisi kai ne kaivaa sieltä esille jossain vaiheessa...

Kesälomaksi sain taas Leenalta Violariumista haamutyön pisteltäväksi. Tällä kertaa se oli Madame Chantillyn Happy Tree. Tykkään Madame Chantillyn malleista eikä tämäkään ollut poikkeus, se oli nopea pistellä ja tyyliltään hauska. Mallia varten piti myös opetella uusi pisto, hämähäkinverkko (spider's web). Sillä tehtiin pieniä pinkkejä "kukkia" muutamaan paikkaan.

Kun sain työn valmiiksi ja 7-vuotias poikani näki sen, hän halusi samanlaisen itselleen ja mielellänihän minä ryhdyin työhön. Koska pojan lempiväri on keltainen, hän halusi puuhun myös keltaisia lintuja ja siitä innostuin muokkaamaan värejä vähän lisää.

Tässä mallin mukainen työ valmiina. Hennot pinkit hämähäkinverkkopistot näkyvät hieman huonosti, mutta kun katsoo tarkasti, kyllä ne sieltä löytyvät.

 

Tässä sama malli hieman muokatuin värein:
- muutin ruukun värit päinvastaisiksi, vaalea ruukku ja tummat tiplut
- pistelin puusta roikkuvat sydämet pinkillä
- linnunpöntöt tein hieman vaaleammalla sävyllä
- ylhäällä puussa olevan tähden muutin keltaiseksi
- keltaisella tein myös kolme lintua pojan pyynnöstä ja yhden tumman aivan puun latvaan
- oikealle puolelle laitoin kaksi lintua katselemaan toisiaan, kun ne normaalisti kaikki katsovat puusta poispäin omalla puolellaan
- pinkit hämähäkinseittipistot jätin kokonaan pois.


Nyt kun malli on tullut tehtyä kahteen kertaan ajattelin laittaa "hyvän kiertämään" ja lahjoittaa sen eteenpäin. Arvon mallin tähän postukseen kommentoineiden kesken perjantaina 9.9.2011.